Server 1
TË GJITHA
Gjenero Titra

The witcher Sezoni 1 Episodi 8

2019-12-20

60 min

8.4 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titrave Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një paketë e tmerrshme e armiqve shtron Geralt të ulët. Yennefer dhe shokët e saj të tjerë përgatiten të luftojnë përsëri. Një Ciri i tronditur varet nga mirësia e një të huaji....Much More me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje