Server 1
TË GJITHA
Gjenero Titra

The witcher Sezoni 1 Episodi 6

2019-12-20

60 min

7.6 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titrave Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një njeri misterioz përpiqet të tërheqë Geralt për t'u bashkuar me një dragua të tërbuar, një kërkim që tërheq një fytyrë të njohur. CIRI pyetje kujt mund t'i besojë....Rare Species me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje