Server 1
TË GJITHA
Gjenero Titra

The witcher Sezoni 1 Episodi 2

2019-12-20

62 min

7.3 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titrave Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

I ngacmuar dhe i lënë pas dore, Yennefer aksidentalisht gjen një mjet shpëtimi. Gjuetia e Geralt për një të ashtuquajtur djalli shkon në ferr. Ciri kërkon siguri në numër....Four Marks me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje