Server 1
TË GJITHA
Gjenero Titra

The witcher Sezoni 1 Episodi 1

2019-12-20

62 min

7.6 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titrave Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Qytetet armiqësore dhe një magjistare dinake përshëndesin Geralt në qytetin e Blaviken. Ciri e gjen botën e saj mbretërore të ngritur kur Nilfgaard vendos pamjet e saj në Cintra....The End's Beginning me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje