Server 1 Server 2

The Vampire Diaries (Sezoni 1 Episodi 5)

2009

42min

8.2 / 10

Përshkrimi

Stefani shpreson për planin e tij për të hequr qafe Damonin dhe vendos t'i zbulojë Elenës pjesë të së kaluarës së tij. Bonnie kërkon këshilla nga gjyshja e saj (Jasmine Guy - A Different World)....The Vampire Diaries me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje