Server 1 Server 2

The Vampire Diaries (Sezoni 1 Episodi 3)

2009

42min

7.9 / 10

Përshkrimi

Elena fton Stefanin dhe Bonnie-n në darkë, duke shpresuar që të dy do të lidhen, por mbrëmja prishet nga ardhja e papritur dhe e padëshiruar e Damon dhe Caroline....The Vampire Diaries me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje