Server 1 Server 2

The Vampire Diaries (Sezoni 1 Episodi 14)

2009

42min

8.6 / 10

Përshkrimi

Jeremy pyet Anën (Malse Jow) në një festë në pyll. Stefan, Damon dhe Elena punojnë me Bonnie dhe Grams (Jasmine Guy) për të hapur varrin dhe janë të tronditur nga ajo që zbulojnë....The Vampire Diaries me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje