Server 1 Server 2

The Vampire Diaries (Sezoni 1 Episodi 13)

2009

42min

8.3 / 10

Përshkrimi

Stefan dhe Damon kujtojnë incidentet që çuan në përçarje në marrëdhënien e tyre....The Vampire Diaries me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje