Server 1 Server 2

The Vampire Diaries (Sezoni 1 Episodi 12)

2009

42min

8.1 / 10

Përshkrimi

Beni i The Mystic Grill (Sean Faris) i vjen në ndihmë Bonnie-t. Damon dhe Stefani e shoqërojnë Elenën në një kërcim shkollor me një temë të viteve 1950. Alaric (Matt Davis) prezantohet me Damon...The Vampire Diaries me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje