Server 1 Server 2

The Sandman (Sezoni 1 Episodi 3)

2022

45min

7.9 / 10

Përshkrimi

Morpheus gjurmon personin e fundit të njohur që zotëron rërën e tij - dhe merr një mësim të papritur mbi njerëzimin. Ethel i bën një vizitë djalit të saj....The Sandman me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje