Server 1 Server 2

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Sezoni 1 Episodi 3)

2022

1h 9min

7.3 / 10

Përshkrimi

Arondir e gjen veten rob. Galadriel dhe Halbrand eksplorojnë një mbretëri legjendare. Elendilit i jepet një detyrë e re. Nori përballet me pasojat....The Lord of the Rings: The Rings of Power me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje