Server 1
TË GJITHA
Gjenero Titra

The great Sezoni 1 Episodi 8

2020-05-15

51 min

7.5 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titrave Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Aftësitë politike të Katerinës testohen kur asaj i jepet një mundësi për të udhëtuar jashtë vendit me Peter dhe Velementov për të diskutuar përfundimin e luftës me mbretin suedez. Velementov më në fund sheh potencialin e udhëheqjes së saj dhe vendos të mbështesë grushtin e shtetit. Pas kthimit në pallat, Leo dëshiron të largohet nga gjykata. Marial përpiqet ta mbajë atje duke i treguar për grushtin e shtetit....Meatballs at the Dacha me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje