Server 1
TË GJITHA
Gjenero Titra

The great Sezoni 1 Episodi 7

2020-05-15

51 min

7.1 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titrave Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Katerina ndihet optimiste për bashkëjetesën paqësore me Pjetrin dhe kiminë e tyre në rritje. Kur Smallpox shpërthen në lagjet e shërbëtorit, megjithatë, Pjetri kthehet në mënyrat e tij të vjetra. Ndërkohë, marrëdhënia e Leo dhe Catherine vuan dhe Georgina i mungon Peter....A Pox On Hope me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje