Server 1
TË GJITHA
Gjenero Titra

The great Sezoni 1 Episodi 6

2020-05-15

55 min

7.5 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titrave Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pjetri ka një qira të re në jetë pas përvojës së tij të afërt me vdekje. Ai është i hapur për idetë progresive të Katerinës për prezantimin e artit dhe shkencës në gjykatë dhe dëshiron të përqëndrohet në një trashëgimtar. Orlo përpiqet të kuptojë se kush e helmoi Pjetrin dhe përballet me demonët e tij....Parachute me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje