Server 1
TË GJITHA
Gjenero Titra

The great Sezoni 1 Episodi 4

2020-05-15

52 min

7.1 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titrave Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Katerina përpiqet të menaxhojë reputacionin e saj në gjykatë dhe marrëdhëniet e saj me Leo, që të dy e largojnë atë nga grushti i shtetit. Ndërkohë, patriarku me ndikim i kishës vdes dhe një i ri duhet të zgjidhet. Orlo sheh një mundësi për të provuar dhe ndikuar në Pjetrin në vendim, dhe Archie bën lëvizje....Moscow Mule me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje