Server 1
TĂ‹ GJITHA
Gjenero Titra

The great Sezoni 1 Episodi 3

2020-05-15

51 min

6.4 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titrave Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

PĂ«rshkrimi

Katerina, Orlo dhe Marial vazhdojnë planifikimin e tyre për grusht shteti. Ata përpiqen të rekrutojnë një gjeneral ushtarak të pakënaqur, Velementov, për kauzën e tyre gjatë festimeve të pallateve për të nderuar babanë e ndjerë të Pjetrit, Peter të Madh. Peter, duke vërejtur pakënaqësinë e Katerinës në gjyq, i dhuron Katerinës një dashnor steril, Leo. Në fillim ajo është në mëdyshje, por Leo arrin ta sharmojë....And You Sir, Are No Peter the Great me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin kĂ«tu 💬

Shpërndaje