Server 1
TË GJITHA
Gjenero Titra

The great Sezoni 1 Episodi 2

2020-05-15

55 min

8.4 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titrave Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Katerina ndërmerr hapat e saj të parë drejt një grusht shteti. Duke marrë këshilla nga Marial, ajo përpiqet të joshë dhe të rekrutojë Pallati Intelektual Count Orlo. Ashtë një katastrofë. Sidoqoftë, pasi ka parë trajtimin brutal të Pjetrit ndaj fisnikëve lokalë dhe gatishmërisë për të dëgjuar, ai vendos të bashkohet me grushtin e shtetit të Katerinës....A Fake Beard me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje