Server 1
TË GJITHA
Gjenero Titra

The great Sezoni 1 Episodi 10

2020-05-15

51 min

7.8 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titrave Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Katerina vendos të ecë përpara me grusht shteti në ditëlindjen e saj. Pjetri nuk është aq lehtë i kapërcyer dhe e mban pengun e Leo -s si kolateral. Në këmbim të një kthimi në statusin e saj, Marial tradhton Katerinën tek Pjetri dhe i thotë se është shtatzënë. Katerina e kupton se e vetmja shans për një Rusi të madhe është të luftosh, pa Leo. Fillon beteja....The Beaver’s Nose me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje