Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The girl in the mirror Sezoni 1 Episodi 9

2022-08-19

60 min

4 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Tom u jep haraç shokëve të tij të klasës dhe më pas merr një vendim për të ardhmen e tij. Alma lufton duke thënë lamtumirë. Martín përpiqet të ecë përpara....Return me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje