Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The girl in the mirror Sezoni 1 Episodi 8

2022-08-19

54 min

7 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Martín dhe Diana mësojnë më shumë rreth historisë së familjes së tyre. Berta bën një zbulim befasues për Roque ndërsa nëna e Deva merr një vizitë shqetësuese....Deva me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje