Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Server 1
TË GJITHA

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The girl in the mirror Sezoni 1 Episodi 7

2022-08-19

42 min

6 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Alma fillon të copëtojë së bashku atë që ndodhi ditën e aksidentit me autobus dhe kujton momente të rëndësishme të jetës së saj....Thresholds me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje