Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The girl in the mirror Sezoni 1 Episodi 2

2022-08-19

43 min

7 / 10

Video
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pas kthimit të saj, Alma lufton të rikuperojë kujtimet e saj dhe ajo është intriguar nga ajo që ndjehet e njohur. Tom i lamtumirën një miku....Secrets me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje