Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Server 1
TË GJITHA

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The girl in the mirror Sezoni 1 Episodi 1

2022-08-19

44 min

5.5 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një klasë e shkollës së mesme ndjek një tërheqje në një mal, por gjatë rrugës për në shtëpi, një aksident i tmerrshëm ndodh me pasoja fatale dhe të pashpjegueshme....Fog me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje