Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Tell me lies Sezoni 1 Episodi 2

2022-09-07

46 min

9.7 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Lucy lufton me pasojat e javës së mirëseardhjes dhe shkon në datën e saj të parë me Stephen....Hot-Blooded me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje