Server 1 Server 2

Shadowhunters (Sezoni 1 Episodi 9)

2016

41min

8 / 10

Përshkrimi

Pas një sulmi, Instituti është në gatishmëri të lartë. Kjo detyron Jace, Clary, Isabelle dhe Downworlders të ndërmarrin veprime drastike....Shadowhunters me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje