Server 1 Server 2

Shadowhunters (Sezoni 1 Episodi 7)

2016

41min

8.1 / 10

Përshkrimi

Të armatosur me njohurinë për vendndodhjen e Mortal Cup, Clary dhe ekipi garojnë për ta marrë atë përpara se të përfundojë në duar të gabuara....Shadowhunters me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje