Server 1 Server 2

Shadowhunters (Sezoni 1 Episodi 5)

2016

41min

7.8 / 10

Përshkrimi

Clary, Alec dhe Simon shkojnë në apartamentin e Clary për të kërkuar të dhëna rreth zhdukjes së Jocelyn dhe Mortal Cup....Shadowhunters me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje