Server 1 Server 2

Shadowhunters (Sezoni 1 Episodi 2)

2016

39min

7.2 / 10

Përshkrimi

Clary dhe Simon njihen me Institutin dhe mësojnë më shumë rreth Rrethit dhe botës së fshehur. Clary ka vizione dhe përpiqet të kërkojë Dot, e cila mund t'i kthejë kujtimet e saj....Shadowhunters me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje