Server 1 Server 2

Shadowhunters (Sezoni 1 Episodi 11)

2016

41min

8 / 10

Përshkrimi

Pas marrjes së informacionit nga një aleat i vjetër, Klari, Jace dhe Luka hartojnë një plan për të gjetur Jocelyn. Ndërkohë, Inkuizitori mbërrin për gjyqin e Izabelës....Shadowhunters me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje