Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Pretty little liars Sezoni 1 Episodi 2

2010-06-15

41 min

6.4 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Rrethanat rreth zhdukjes së Alison vazhdojnë të ndjekin Aria, Emily, Spencer dhe Hanna, pasi lindin pyetje për natën që ajo u zhduk. Për të komplikuar çështjet, kthimi i Jenna në Rosewood i bën vajzat të përballen me një të kaluar të pakëndshme dhe një incident që vulosi miqësinë e tyre përgjithmonë. A mund të përballen vajzat atë që ka ndodhur në të kaluarën e tyre, veçanërisht pasi "A" nuk do t'i lejojë ata të harrojnë? Ndërkohë tundimi është kudo që duken, pasi Aria përpiqet më shumë për të qëndruar larg Ezra dhe Spencer nuk do të largohet nga e fejuara e motrës së saj, Wren....The Jenna Thing me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje