Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Pretty little liars Sezoni 1 Episodi 1

2010-06-08

41 min

7.4 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Artsy dhe eklektik Aria sapo është rikthyer në qytet pasi kaloi një vit jashtë shtetit dhe, ndërsa ajo përpiqet të mohojë ndjenjën e lënduar ndaj indekretimit të babait të saj Bajroni me një nga ish-studentët e tij në kolegj, dhe ta mbajë nënën e saj, Ella, të mos zbulojë, Ajo nuk mund të injorojë kiminë e fortë me Ezra Fitz - mësuese e anglishtes së Aria. Një herë-Knubby Hanna e ka shndërruar veten në "vajzën" aktuale "It", por prapë lufton me nxitjen për të lodhur. Shoplifting i jep asaj një emocion më pak të përkëdhelur, por kur ajo kapet, akuzat hidhen poshtë vetëm sepse nëna e saj, Ashley, i merr gjërat në duart e veta, të etur për të mbajtur reputacionin e saj dhe imazhin e vajzës së saj të paprekur. Spencer është një studente perfeksioniste dhe e drejtpërdrejtë -një, presioni i të cilit për të dalë në familjen e saj të mbingarkuar e lë atë të ndjehet e vetme ... derisa të gjejë mirëkuptim në vendet më të pamundura - krahët e të fejuarit të motrës së saj. Emily, një atlet që përpiqet të zgjidhë vendin e saj në botë, e gjen veten të tërhequr nga fqinji i saj i ri, Maya, një frymë e lirë që kohët e fundit u zhvendos në shtëpinë e vjetër të Alison përtej rrugës. Kur secila vajzë merr një mesazh që referon këto detaje më private që mezi gërvishtin sipërfaqen e asaj që ata janë të dëshpëruar për të mbajtur të fshehur, duke jetuar në komunitetin e tyre piktoresk periferik papritmas duket larg nga perfekti pasi sekretet, gënjeshtrat dhe tradhtitë kërcënojnë gjithçka që ata mbajnë të dashur. Edhe pasi të zbulohet trupi i Alison, mesazhet nuk ndalen ......Pilot me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje