Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Never have i ever Sezoni 1 Episodi 9

2020-04-27

24 min

9.7 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Flashbacks zbulojnë kujtime të dhimbshme dhe pakënaqësi për Devi. Ndërkohë, Kamala është e detyruar të bëhet e ndershme pasi familja mirëpret kërkuesin e saj në shtëpi....... had to be on my best behavior me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje