Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Server 1
TË GJITHA

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Never have i ever Sezoni 1 Episodi 7

2020-04-27

25 min

9 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Devi tejkalon disa kufij në përpjekje për të qenë një mik më i mirë. Ribashkimi i Eleanor me nënën e saj çon në zbulime dhe rrëfime të shumta....... been a big, fat liar me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje