Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Never have i ever Sezoni 1 Episodi 6

2020-04-27

23 min

7 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Me prindërit që mungojnë, një të dashur të cekët dhe askush që të pushojë, Ben Gross është më i vetmuar se kurrë, derisa një ftesë e pamundur të ofrojë disa shpresë....... been the loneliest boy in the world me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje