Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Never have i ever Sezoni 1 Episodi 4

2020-04-27

22 min

6 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Në festimet e Ganesh Puja, Devi vë në dyshim se sa identifikon me kulturën indiane, Nalini dodges acerbic aunties dhe kamala frets mbi të ardhmen e saj....... felt super Indian me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje