Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Server 1
TË GJITHA

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Never have i ever Sezoni 1 Episodi 10

2020-04-27

29 min

8.5 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pasi lajmet e padëshiruara ndez një luftë me nënën e saj, Devi kërkon një arratisje. Ditëlindja e Mohan sjell një mundësi për mbyllje - dhe për fillimet e reja....... said I'm sorry me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje