Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Never have i ever Sezoni 1 Episodi 1

2020-04-27

28 min

8.6 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pas traumës së fundit, Devi fillon ditën e saj të parë si një sofër e shkollës së mesme e vendosur për të shkundur etiketat e vjetra dhe më në fund të bëhet e lezetshme....Pilot me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje