Server 1
TË GJITHA
Gjenero Titra

Moon knight Sezoni 1 Episodi 6

2022-05-04

44 min

7.1 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titrave Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Me Layla duke ndjekur Harrow, Marc, Steven dhe Khonshu duhet të kthehen në Kajro për të ndaluar Ammit ndërsa ajo duket se kërcënon njerëzimin edhe një herë....Gods and Monsters me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje