Server 1 Server 2

Minx (Sezoni 01 Episodi 08)

2022

24min

8 / 10

Përshkrimi

Joyce gëzon në qendër të vëmendjes si e ftuar në një talk show ikonik televiziv ndërsa luftonte kundër kujtimeve të kohës së saj në Nju Jork. Doug bën lëvizje për Minx. Në shtëpi, Bambi dhe Richie zbulojnë sekretin e Tinës....Minx me titra shqip

Minx Trailer

Shpërndaje