Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

House of the dragon Sezoni 1 Episodi 4

2022-09-11

63 min

7.9 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Daemon kthehet në gjykatë pas përfundimit të suksesshëm të betejës. Princesha Rhaenyra duhet të merret me kërkuesit e mundshëm në mënyrë që të mbajë linjën e saj të suksesit....King of the Narrow Sea me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje