Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

House of the dragon Sezoni 1 Episodi 3

2022-09-04

63 min

8 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Daemon dhe gjarpri i detit beteja e gaforreve. Realm feston me emrin e dytë të Aegon. Rhaenyra përballet me perspektivën e martesës....Second of His Name me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje