Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Server 1
TË GJITHA

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

House of the dragon Sezoni 1 Episodi 2

2022-08-28

54 min

8 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Princesha Rhaenyra zhyten thellë në profecitë në lidhje me Shtëpinë Targaryen ndërsa përballet me një fushë që i reziston idesë së një gruaje në Fronin e Hekurt, dhe Princi Daemon, i zmbrapset duke u kaluar si trashëgimtari i Westeros, përgatitet të shkojë në luftë....The Rogue Prince me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje