Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Server 1
TË GJITHA

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

House of the dragon Sezoni 1 Episodi 1

2022-08-21

66 min

8.1 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Viserys pret një turne për të festuar lindjen e fëmijës së tij të dytë. Rhaenyra mirëpret xhaxhain e saj Daemon përsëri në të kuq....The Heirs of the Dragon me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje