Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Server 1
TË GJITHA

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Fishbowl wives Sezoni 1 Episodi 8

2022-02-14

52 min

1 / 10

Video
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Rasti i divorcit të Hiragas kalon në arbitrazh, dhe Haruto flet me babanë e tij. Dy vjet më vonë, gratë janë të gjitha duke udhëhequr jetë shumë të ndryshme....The Fishbowl Wives me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje