Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Fishbowl wives Sezoni 1 Episodi 4

2022-02-14

42 min

1 / 10

Video
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Sota dhe gruaja e tij Saya shkonin të vraponin së bashku, por tani ajo pi gjithë ditën dhe mezi largohet nga shtrati. Sakura dhe Haruto vizitojnë Kamakura....The Chaperone Wife me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje