Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Fishbowl wives Sezoni 1 Episodi 2

2022-02-14

44 min

1 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Thashethemet për atë që Sakura filloi të qarkullojë në internet. Refuzuar nga burri i saj pasi tha se dëshiron një fëmijë, Yuka lidhet me ish-të dashurin e saj Jun....The Outsourcing Wife me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje