Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Fishbowl wives Sezoni 1 Episodi 1

2022-02-14

46 min

3.5 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pas festës së saj të ditëlindjes, duke njoftuar një degë të re të sallonit të burrit të saj, Sakura vendos të blejë një peshk ari. Shkëndija fluturojnë me pronarin e dyqanit Haruto....The Fishbowl Wife me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje