Server 1 Server 2

Fate: The Winx Saga (Sezoni 1 Episodi 4)

2021

47min

7.4 / 10

Përshkrimi

Bloom vazhdon kërkimin e saj për përgjigje me Sky. Beatrix punon për të fshehur krimin e saj. Një mysafir special viziton Alfea - dhe e lë Stelën të ndihet e konfliktuar....Fate: The Winx Saga me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje