Server 1 Server 2

Fate: The Winx Saga (Sezoni 1 Episodi 3)

2021

51min

7.5 / 10

Përshkrimi

E kaluara takohet e tanishme ndërsa Bloom eksploron një kujtesë kryesore. Ndërkohë, Aisha lufton me studimet e saj. Silva ndan një sekret dhe një festë në shkollë merr formë....Fate: The Winx Saga me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje