Server 1 Server 2

Boardwalk Empire (Sezoni 1 Episodi 8)

2010

49min

8.1 / 10

Përshkrimi

Nucky udhëton në Çikago dhe vepron si krijuesi i mbretit gjatë kongresit presidencial, por në shtëpi vëllain Eli qëllohet pasi një turmë rivale ndjen dobësi në operacionin e Thompson....Boardwalk Empire me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje